Auala e fai ai le vemicelli pi mung

Mung Bean Vermicelli e faia e ala i le faʻaaogaina o pi mung maualuga ma puna vai lelei, lava le malamalama, faʻaaogaina tufuga faʻaleaganuʻu ma faʻaaogaina meafaigaluega faʻaonaponei.

1. Ua filifilia le pi mung, fufulu ma faʻafefe i le vai mo 30 ~ 36 itula i le taumalulu ma 15 itula i le taumafanafana.

2. A uma ona fa'amama, olo ia i latou i le olo ma'a.Suasusu soya mata, pe afai e tele foam i le ala o le vavae ese o masoa, e mafai ona faaaoga i se vaega itiiti o le suauu lanumeamata, suauu fualaau faisua po o le suauu lanumeamata vae e aveese ai le aofaiga o le suauu vae mo pi mung, ma se ofe. laau ua fufui i mataua vae suauu, ma saeu.

3. Tuu le susu soya mata i totonu o le taga faamama, taga faamama oloa i le ogatotonu o le umi umi o le maea nonoa, tasi pito o le maea tautau i luga o le faavaa ofe, lima-u'u pito pito umi, ina ia le lulu taga taga, ina ia fufulu ese le susu masoa mai le taga faamama.Fufulu le susu masoa ua sasaa i totonu o le tane, pe a uma le timuga, sasaa ese le supernatant, ona faaopoopo lea o le vai ma faʻafefe.Fufulu le timuga.Ona faamama lea o le masoa mai le taga faamama ma faamago i le la i le ono tikeri.

4. o le pauta semi-mamago o loʻo i luga e nutililii, ave 1/15, faʻalua vai malulu i totonu o le paʻu vai, vai pauta sasaa i totonu o le sipuni apamemea o loʻo i ai le vai faʻafefe, ina ia faʻaofuina le afa o le sipuni i le vai faʻafefe, faʻafefe o se paʻu manifinifi. , o lenei paʻu manifinifi e sasaa i totonu o le 14/15 o le paʻu semi-mamago, faʻapipiʻi atoa ma.

5. Liligi lenei faʻafefiloi semi-vai i totonu o le "tuʻituʻi", "tuʻituʻi" faia i le kopa poʻo le uʻamea, o le pito i lalo ma taʻalo 15 cm, caliber 17 cm, 20 cm le maualuga, o le pito i lalo o loʻo i ai se pu laʻititi laʻititi.O le tasi lima o loʻo uuina le "tuʻituʻi", tasi le lima "tuʻituʻi" taia le paʻu masoa, o le masoa e ala i le pito i lalo o le pu i totonu o filaments ma fafo.

6. mai le filaments i le vai vai e fa'amaua'i, fa'atasi ai ma suli 'ofe e ave i fafo mai le fufui i le vai malulu mo ni nai minute, ona tu'u lea o le masoa i luga o le fa'amalamalamaga o le vai i totonu o le fufulu, ona tu'u lea i luga o se pou ofe e mago.100 kilokalama o pi mung e mafai ona faia i le 30 ~ 45 kilokalama o vermicelli.


Taimi meli: Iul-18-2023